Cele mai noi articole

 

Strania magie a părului uman

by Omae Bazooka  |  in Paranormal at  10:38
Din cele mai vechi timpuri, se considera o ruşine să se reteze părul fetelor şi al femeilor, deoarece părul lung, împletit în cozi, era semnul bunului renume al acestora. Fetele tinere purtau cozi impletite, lăsate pe spate, iar femeile măritate îşi purtau părul împletit într-o cunună în jurul capului, sau în formă de coc, la ceafă. Dintotdeauna, magii, vrăjtorii şi vrăjitoarele au purtat... Read More »

Blestemul lui Tutankhamon

by Omae Bazooka  |  in Mistere at  09:55
Dupa cîteva luni de la deschiderea mormîntului lui Tutankhamon au început ghinioanele. „Moartea va atinge cu aripile ei pe cel care îl va tulburã pe faraon“. Aceastã inscripţie, descoperitã în mormîntul lui Tutankamon, a cãpãtat un straniu ecou pentru cei care au profanat mormîntul. În 1903,un englez bogat, lordul Carnavon, a venit la Cairo pentru a face noi sãpãturi. El a reuşit sã... Read More »

Misterele Contelelui de Saint-Germain

by Omae Bazooka  |  in Mistere at  09:43
Marele iluminist şi rozicrucian care s-a autointitulat Contele de Saint-Germain este, în mod indiscutabil, cea mai enigmatică personalitate a Istoriei moderne. Numele său era într-o asemenea măsură un sinonim al misterului, încît enigma adevăratei sale identităţi a rămas neelucidată nu doar pentru contemporanii săi, ci şi pentru cercetătorii de mai tîrziu. Nimeni nu a i-a pus la îndoială sîngele albastru sau rangul ilustru.... Read More »

Noi descoperiri despre formarea Pamantului

by Omae Bazooka  |  in Stiinta at  16:16
Oamenii de ştiinţă de la UCLA au ajuns la concluzia că Pământul s-a format după o coliziune frontală cu un embrion planetar numit Theia, acest eveniment cosmic reprezentând şi momentul în care s-a creat Luna, potrivit The Independent.   Un embrion planetar numit de cercetători Theia, de o dimensiune probabil similară cu a Pământului sau a planetei Marte, a intrat în coliziune cu... Read More »

Batalia de la Stalingrad

by Omae Bazooka  |  in Razboaie at  10:25
Bătălia de la Stalingrad a lăsat în urmă una dintre cele mai însângerate pagini din istoria omenirii. A fost o bătălie care a schimbat destinele statelor care s-au implicate în luptele celui de al II lea Război Mondial. Pierderea unei întregi armate germane, va rămâne un gol care nu va mai putea fi umplut de nici o măsură ulterioară a Wehrmachtului. URSS a... Read More »

Misterele catedralelor gotice

by Omae Bazooka  |  in Mistere at  10:07
  În toată lumea există locuri care emană o energie extrem de puternică. Aflate pe vârfuri de munţi, pe coline sau în păduri, în preajma unor arbori bătrâni sau pe maluri de ape, ele au fost considerate, încă din urmă cu mii de ani, drept surse magice de putere şi sănătate. Vechile temple păgâne erau întotdeauna înălţate pe locuri cu energie puternică şi,... Read More »
Page 1 of 212Next

Niciun comentariu:
Write comentarii